Esemény Részletei

Szervező: MATE

Kapcsolat: MATE, Magyarország

Időpont:

Helyszín: Gödöllő

Esemény kategóriák

4. Partnertalálkozó

A projekt 4. partnertalálkozójára 2024. május 23-24-én került sor a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem szervezésében. 

A találkozó célja: a projekt előrehaladás általános áttekintése, az R2 TEMATIKA zárása, R3: Tananyagfejlesztés áttekintése, fordítások véglegesítése, R4: Tananyagok a Moodle rendszerben (videók, animációk, képek, fórum, szójegyzék, feladatok, fordítások stb.), R4: Pilotképzés tervezése, R5: E-könyv tervezése. projektmenedzsment és disszeminációs feladatok egyeztetése volt.

A találkozó egyik fő célja a képzési anyagok áttekintése, értékelése volt. A felelős szakmai vezetők egy-egy motivációs ppt-ben mutatták be az általuk vagy egy kibővített szerzői csapat által összeállított képzési tartalmakat. A többi résztvevő csapatokra osztva értékelte az előadásokat, pozitív, negatív vagy javaslattevő véleményt megfogalmazva.

A rendezvényen valamennyi partner képviselője részt vett.

A nyár folyamán a képzési tartalom feltöltésre kerül a Moodle rendszerre négy nyelven (HU, EN, RO, SR) és ősszel mindhárom partnerországban megkezdődik a kísérleti képzés.